خوابگاه استیجاری

زمان مورد نیاز برای مطالعه 5 دقیقه
خوابگاه استیجاری

خوابگاه استیجاری یکی از آن دسته خوابگاه‌هایی است که یک مالک خصوصی آن را اداره کرده و تحت نظارت دانشگاه نیست. این نوع خوابگاه‌ها معمولا دارای امکانات بیشتری برای دانشجویان بوده و شرایط متفاوت و مخصوص به خود را داشته و هزینه آن در مقایسه با خوابگاه‌های دولتی متفاوت است. دانشجویان پس از اینکه نتایج انتخاب رشته کنکور و قبولی در دانشگاه را دریافت کردند، دغدغه خوابگاه خصوصی را دارند که باید در شهر محل دانشگاه پذیرفته شده، باید به فکر گرفتن خوابگاه‌های دانشجویی باشند. این در حالی است که برخی از دانشجویان هیچ گونه علاقه‌ای به اقامت در خوابگاه‌های دولتی نداشته و دوست دارند در خوابگاه‌های استیجاری اقامت داشته باشند. خوابگاهای دولتی با خوابگاه‌های استیجاری دارای تفاوت‌هایی هستند که باید دانشجویان از آن‌ها اطلاع داشته باشند و سپس اقدام کنند که یکی از مهم‌ترین این نکات، هزینه آن است که با یکدیگر متفاوت‌اند.

امروز در ادامه این مقاله با ما همراه بمانید که می‌خواهیم مطالب مفیدی را در خصوص خوابگاه استیجاری برای دانشجویان عزیز ارائه دهیم.

خوابگاه استیجاری چیست؟

پس از اینکه نتایج انتخاب رشته کنکور اعلام شد، داوطلبانی که پذیرفته شده باشند باید تمامی اقدامات لازم را برای ثبت نام و تحصیل در دانشگاه انجام دهند. یکی از مهم‌ترین این اقدامات به ویژه برای دانشجویانی که در دانشگاه شهر دیگری قبول شده باشند، گرفتن خوابگاه در دانشگاه یا نوع استیجاری است.

خوابگاه‌های اصلی دانشگاه که دولتی هستند، به دانشجویان تعلق دارد که می‌توانند در آن ثبت نام کنند و حین تحصیل خود در آن اقامت داشته باشند.

با این وجود هنوز هم بسیاری از دانشجویان هستند که علاقه‌ای به اقامت در خوابگاه‌های دولتی نداشته و دوست دارند خارج از محیط دانشگاه اقامت کنند که خوابگاه استیجاری بهترین گزینه برای این دسته از افراد است.

خوابگاه‌های استیجاری نوعی از خوابگاه‌هایی است که یک مالک خصوصی بر آن نظارت دارد که ممکن است این مالک حقیقی یا حقوقی باشد. این به آن معنا است که مالکیت خوابگاه خارج از نظارت دولت است.

خوابگاه استیجاری فاصله کمی با دانشگاه داشته و خدمات خوبی را به دانشجویان و متقاضیان ارائه می‌دهد که افراد در صورت تمایل، می‌توانند تنها با یک سرچ ساده در اینترنت خوابگاه استیجاری شهر و دانشگاه خود را پیدا و شرایط، هزینه و خدمات هر یک را با یکدیگر مقایسه کنند.

خوابگاه استیجاری چیست؟

شرایط دریافت خوابگاه استیجاری

خوابگاه‌های استیجاری دارای شرایط مخصوص به خود و متفاوت با خوابگاه‌های دولتی هستند. به عبارت دیگر خوابگاه‌های استیجاری محدودیت کمتری نسبت به خوابگاه‌های دولتی و دانشگاه داشته و دانشجویان با خیال راحت می‌توانند از بین گزینه‌های انتخابی یکی از موارد دلخواه را برای اقامت خود انتخاب کنند. این در حالی است که برخی دانشجویان سرویس حمل و نقل را هم به دانشجویان ارائه می‌دهند تا رفت و آمد به دانشگاه برایشان آسان‌تر باشد.

ناگفته نماند که اکثر خوابگاه‌های استیجاری مبله هستند و دانشجویان نیازی به خرید وسایل منزل برای اقامت در طول سال تحصیلی نخواهند داشت.

تمامی دانشجویان باید برای دریافت خوابگاه‌های دانشجویی استیجاری به موارد مهمی همچون کیفیت خدمات، موقعیت مکانی و همچنین هزینه‌های متفرقه دقت داشته باشند و پس از بررسی‌های لازم برای دریافت و اقامت در آن اقدام کنند.

بیشتر بدانید:  اعتبار مدرک دانشگاه آزاد بهتر است یا پیام نور

برای دریافت خوابگاه‌های استیجاری نیاز به عقد قرارداد است که با مالک اصلی خوابگاه می‌توان قرارداد سالانه یا ماهانه بست و تمامی تعهدات و شرایط اجاره خوابگاه را با جزئیات کامل در قرارداد شرح داد.

هزینه خوابگاه استیجاری

علاوه بر شرایط و امکاناتی که خوابگاه استیجاری به دانشجویان ارائه می‌دهد، باید حتما هزینه و قیمت آن را هم در نظر گرفت. از آنجایی این نوع خوابگاه‌ها توسط یک مالک خصوصی اداره می‌شوند، می‌تواند گزینه مناسبی برای افرادی که تمایل به ثبت نام در خوابگاه دانشگاه را ندارند، باشد.

هزینه خوابگاه‌های استیجاری به شرایط و امکاناتی که ارائه می‌دهند، بستگی دارد همچون امکانات، موقعیت مکانی خوابگاه و سایر خدماتی که در اختیار دانشجو قرار می‌دهد. تمامی این موارد روی هزینه و قیمت خوابگاه تاثیر دارد که همچون خوابگاه‌های دولتی به صورت ماهانه از دانشجو گرفته می‌شود و دانشجویان علاوه بر این، باید هزینه گاز، آب و برق را هم پرداخت کنند.

از دیگر هزینه‌هایی که شامل خوابگاه‌های استیجاری می‌شود، پرداخت ودیعه است که برخی خوابگاه‌ها ممکن است نیاز به پیش پرداخت ودیعه یا اینکه پیش پرداخت ضمن تضمین برای بندهای قرارداد داشته باشند. بنابراین دانشجویان باید تمامی این نکات را مد نظر قرار دهند.

هزینه خوابگاه استیجاری

درباره نویسنده

آخرین مطالب

فهرست مطالب

هنوز دیدگاهی ارسال نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید

صفحه اصلیسوالاتتلگرامارتباط با ما